Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Składniki
składniki na formę 20/30 Masło roztopić, ale nie zagotować. Dodać do niego połamaną czekoladę, mieszać, aż powstanie czekoladowy sos. W oddzielnej misce zmiksować na puch jaja z cukrem. Połączyć z wystudzonym sosem. Dodać przesianą mąkę i sól. Ciasto piec 35 min. w 160* Smacznego.