Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowie brownie z fasoli i bananów to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego czekoladowego ciasta. Koniecznie wypróbuj ten przepis i podziel się z nami swoimi wrażeniami!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11449
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1225
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11983
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2150
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11449
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1225
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11983
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2150
Składniki
Fasole odcedzamy na sitku, przemywamy wodą i odsączamy Fasole miksujemy wraz z obranymi bananami na gładką masę Do misy z kremem fasolowym dodajemy kakao oraz sodę oczyszczoną, całość mieszamy szpatułką Do osobnej misy wbijamy jajka, dodajemy cukier oraz olej, ubijamy przez kilka minut do uzyskania puszystej masy Krem fasolowy mieszamy dokładnie z masą jajeczną Ciasto wylewamy do formy wysmarowanej tłuszczem Ciasto pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 40 minut