Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowie brownie z fasoli i bananów to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego czekoladowego ciasta. Koniecznie wypróbuj ten przepis i podziel się z nami swoimi wrażeniami!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 791
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8149
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13020
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 365
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 127
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2230
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 791
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8149
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13020
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 365
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 127
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2230
Składniki
Fasole odcedzamy na sitku, przemywamy wodą i odsączamy Fasole miksujemy wraz z obranymi bananami na gładką masę Do misy z kremem fasolowym dodajemy kakao oraz sodę oczyszczoną, całość mieszamy szpatułką Do osobnej misy wbijamy jajka, dodajemy cukier oraz olej, ubijamy przez kilka minut do uzyskania puszystej masy Krem fasolowy mieszamy dokładnie z masą jajeczną Ciasto wylewamy do formy wysmarowanej tłuszczem Ciasto pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 40 minut