Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowie brownie z fasoli i bananów to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego czekoladowego ciasta. Koniecznie wypróbuj ten przepis i podziel się z nami swoimi wrażeniami!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 191
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 530
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3436
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27076
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 191
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 530
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3436
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27076
Składniki
Fasole odcedzamy na sitku, przemywamy wodą i odsączamy Fasole miksujemy wraz z obranymi bananami na gładką masę Do misy z kremem fasolowym dodajemy kakao oraz sodę oczyszczoną, całość mieszamy szpatułką Do osobnej misy wbijamy jajka, dodajemy cukier oraz olej, ubijamy przez kilka minut do uzyskania puszystej masy Krem fasolowy mieszamy dokładnie z masą jajeczną Ciasto wylewamy do formy wysmarowanej tłuszczem Ciasto pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 40 minut