Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy przepis na czekoladowe brownie. Nie potrzebujesz piekarnika, wystarczy patelnia! Przepis pochodzi z 467. odcinka „Ewa Gotuje".
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 513
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 84
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2712
Polecam.
Odsłon: 485
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 723
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 513
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 84
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2712
Polecam.
Odsłon: 485
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 723
Składniki
Na patelnię dać masło. Wsypać cukier. Gdy tłuszcz się roztopi wsypać kakao. Wlać mleko. Wybić jajko. Roztrzepać. Wsypać mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Przykryć i na średnim płomieniu podgrzewać przez 20-25 minut.
Czekoladę roztopić z dodatkiem śmietanki (w garnku na gazie lub w kąpieli wodnej).
Brownie przełożyć na talerz lub paterę. Posmarować polewą.