Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy przepis na czekoladowe brownie. Nie potrzebujesz piekarnika, wystarczy patelnia! Przepis pochodzi z 467. odcinka „Ewa Gotuje".
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 2466
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 46
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 273
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 501
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 2466
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 46
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 273
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 501
Składniki
Na patelnię dać masło. Wsypać cukier. Gdy tłuszcz się roztopi wsypać kakao. Wlać mleko. Wybić jajko. Roztrzepać. Wsypać mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Przykryć i na średnim płomieniu podgrzewać przez 20-25 minut.
Czekoladę roztopić z dodatkiem śmietanki (w garnku na gazie lub w kąpieli wodnej).
Brownie przełożyć na talerz lub paterę. Posmarować polewą.