Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość proste ciasto, ale pyszne. Sporo możliwości smakowych. U mnie ciasto szybko znika. Do ciasta daje różne budynie zależy jaki chce smak lub co mam w domu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Wszystkie sypkie składniki przesiewamy
Jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę
Do jajek dodajemy proszek do pieczenia ,sok z cytryny oraz cienkim strumieniem olej.
Do takiej masy dodajemy przesiany budyń z mąką. Wlewamy do formy. Ciasto ładnie rośnie ,w środku jest puszyste i pyszne.