Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość proste ciasto, ale pyszne. Sporo możliwości smakowych. U mnie ciasto szybko znika. Do ciasta daje różne budynie zależy jaki chce smak lub co mam w domu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5663
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35939
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 107
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5663
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35939
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 107
Składniki
Wszystkie sypkie składniki przesiewamy
Jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę
Do jajek dodajemy proszek do pieczenia ,sok z cytryny oraz cienkim strumieniem olej.
Do takiej masy dodajemy przesiany budyń z mąką. Wlewamy do formy. Ciasto ładnie rośnie ,w środku jest puszyste i pyszne.