Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy jedliście już takie chruściki, czy chruściki muszą być tradycyjne, otóż nie. Wystarczą tylko trzy składniki i 10 minut poświęconego czasu na przygotowanie, nie czekaj wypróbuj.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13301
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 517
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9909
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13301
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 517
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9909
Składniki
1. Ciasto francuskie rozkładamy, smarujemy cienko masą makową, przykrywamy drugim ciastem francuskim.
2. Kroimy wzdłuż na połowę i pionowo na paski 5 cm.
3. Każdy pasek zwijamy dwa razy i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Pieczemy 15 minut w rozgrzanym piekarniku w 180 °C.
5. Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem. 6. Gotowe. 7. Smacznego.