Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, nie za słodkie
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5228
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 805
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11623
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5031
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1274
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5228
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 805
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11623
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5031
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1274
Składniki
Pieczemy biszkopt;białka ubijamy z cukrem, dodajemy żółtka ,mąkę wymieszaną z proszkiem,kakao.Pieczemy30min180st.Biszkopt wychodzi duży po wystudzeniu przekrawamy,by powstały 3płaty.Śmietanę ubijam ze śmietan fix .Płat biszkopta przykrywam wiśniami z syropem na to bita śmietana,biszkopt,wiśnie,śmietana,biszkopt.Galaretki rozpuszczam w 2szklankach wody ,tężejące wykładam na biszkopt.Odstawiam do schłodzenia