Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, nie za słodkie
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6126
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1875
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6126
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1875
 
         
         
                Składniki
Pieczemy biszkopt;białka ubijamy z cukrem, dodajemy żółtka ,mąkę wymieszaną z proszkiem,kakao.Pieczemy30min180st.Biszkopt wychodzi duży po wystudzeniu przekrawamy,by powstały 3płaty.Śmietanę ubijam ze śmietan fix .Płat biszkopta przykrywam wiśniami z syropem na to bita śmietana,biszkopt,wiśnie,śmietana,biszkopt.Galaretki rozpuszczam w 2szklankach wody ,tężejące wykładam na biszkopt.Odstawiam do schłodzenia