Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pomysł, jak wykorzystać wiórki kokosowe po przygotowaniu mleczka kokosowego. Ciasteczka są mięciutkie i co ważne bez grama cukru.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 67
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 99
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 585
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 67
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 99
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 585
Składniki
Banany blendujemy, dodajemy wiórki kokosowe i dokładnie mieszamy.
Formujemy okrągłe, płaskie ciasteczka o średnicy około 5 cm i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Ciasteczka wstawiamy do nagrzanego do 180°C piekarnika na 25 minut. Takie ciastka, bez wahania można spakować dzieciom do tornistra :) Smacznego