Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pomysł, jak wykorzystać wiórki kokosowe po przygotowaniu mleczka kokosowego. Ciasteczka są mięciutkie i co ważne bez grama cukru.
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 57
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 561
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 124
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 57
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 561
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 124
Składniki
Banany blendujemy, dodajemy wiórki kokosowe i dokładnie mieszamy.
Formujemy okrągłe, płaskie ciasteczka o średnicy około 5 cm i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Ciasteczka wstawiamy do nagrzanego do 180°C piekarnika na 25 minut. Takie ciastka, bez wahania można spakować dzieciom do tornistra :) Smacznego