Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pomysł, jak wykorzystać wiórki kokosowe po przygotowaniu mleczka kokosowego. Ciasteczka są mięciutkie i co ważne bez grama cukru.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 111
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6888
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 272
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 209
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 492
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 111
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6888
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 272
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 209
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 492
Składniki
Banany blendujemy, dodajemy wiórki kokosowe i dokładnie mieszamy.
Formujemy okrągłe, płaskie ciasteczka o średnicy około 5 cm i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Ciasteczka wstawiamy do nagrzanego do 180°C piekarnika na 25 minut. Takie ciastka, bez wahania można spakować dzieciom do tornistra :) Smacznego