Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pomysł, jak wykorzystać wiórki kokosowe po przygotowaniu mleczka kokosowego. Ciasteczka są mięciutkie i co ważne bez grama cukru.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 36
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 310
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1330
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 133
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 36
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 310
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1330
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 133
Składniki
Banany blendujemy, dodajemy wiórki kokosowe i dokładnie mieszamy.
Formujemy okrągłe, płaskie ciasteczka o średnicy około 5 cm i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Ciasteczka wstawiamy do nagrzanego do 180°C piekarnika na 25 minut. Takie ciastka, bez wahania można spakować dzieciom do tornistra :) Smacznego