Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukacie inspiracji na słodkie przekąski, które zaserwujecie dzieciom w Halloween? Te ciasteczka przygotujecie w zaledwie kilka chwil. Są niezwykle proste, a do tego smaczne i efektowne. Z pewnością przykują uwagę wszystkich gości!
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 65
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 47
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 153
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 65
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 47
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 153
Składniki
Wszystkie biszkopty od spodu smarujemy kremem czekoladowym. Do połowy przyklejamy małe pianki marshmallow (jedna obok drugiej na całej powierzchni biszkoptu) - to będą zęby naszych ciasteczkowych potworów. Następnie do pianek przyklejamy drugą część biszkoptu.
Teraz zabieramy się za oczy. Draże smarujemy z jednej strony kremem czekoladowym. Następnie przyklejamy je do dużych pianek marshmallow. Pianki z drażami również smarujemy z drugiej strony kremem czekoladowym i przyklejamy je do złożonych biszkoptów. Dwie pianki umieszczamy obok siebie, tak aby stanowiły oczy naszego ciateczkowego potworka. Gotowe ciasteczka układamy na talerzu. Talerz dookoła dekorujemy drażami. Gotowe!