Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne zdrowe ciasteczka owsiane z dodatkiem żurawiny i słonecznika
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1069
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3244
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 696
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1069
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3244
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 696
Składniki
W misce połącz wszystkie suche składniki, żurawinę i ziarna Wlej roztopione masło i wymieszaj Dodaj jajka, miód i połącz łyżką Odstaw na 30 min, aż płatki owsiane nieco napęcznieją Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia nakładaj porcje ciasta wielkości łyżki stołowej Uformuj okrągłe ciasteczka i spłaszcz łyżką * Zachowaj odstępy pomiędzy ciasteczkami, ponieważ urosną w trakcie pieczenia
Piecz ok. 12 min w temperaturze 180°C do czasu zrumienienia się ciasteczek Wystudzone ciasteczka polej czekoladą