Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalne ciasteczka bez mąki, cukru i jajek. Przygotujesz je w mgnieniu oka. Jeśli jesteś amatorem kremów orzechowych, ten wypiek przypadnie Ci do gustu. Wskazówka – jeśli nie chcesz używać kupnego masła orzechowego, zrób właśnie. Rozgrzej patelnię, wsyp orzechy i trzymaj przez chwilę na średnim ogniu. Następnie przesyp je do blendera i zmiksuj na gładką pastę.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 182
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 182
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Składniki
Czekoladę posiekaj na drobne kawałki.
Masło orzechowe przełóż do miski, wlej syrop klonowy, dodaj sól i posiekaną czekoladę. Całość dokładnie wymieszaj i włóż na 30 minut do lodówki.
Po upływie czasu z masy formuj kulki i wykładaj na blaszkę z papierem do pieczenia.
Piecz w 200 stopniach z funkcją termoobiegu przez 10 minut.