Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu ciasteczka które zostają zjedzone z taką samą szybkością jak pojawią się na stole.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112985
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 339
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 687
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 539
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112985
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 339
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 687
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 539
Składniki
Budyń przygotowujemy z połowy porcji wedle instrukcji na opakowaniu i czekamy aż przestygnie. W tym czasie gotowe ciasto kroimy na kwadraciki. Nacinamy i zawijamy do środka.
Na środek ciasteczka nakładamy budyń a następnie plasterek truskawki i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 190 stopni przez 15 minut.