Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasta z lnem, chia, kokosem, otrębami i bakaliami. Smacznie i bez wyrzutów sumienia.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 382
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1731
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3271
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26767
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 382
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1731
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3271
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26767
Składniki
Z tej porcji wyszło mi 14 ciastek. Wszystkie składniki mieszamy. Masa nie jest zwarta - lekko się kruszy, ale tak ma być. Formujemy kulki i lekko spłaszczamy. Wykładamy na papier do pieczenia i pieczemy w 180 stopniach 16-18 minut. Ciasteczka muszą ostygnąć, a najlepsze są następnego dnia.