Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasta z lnem, chia, kokosem, otrębami i bakaliami. Smacznie i bez wyrzutów sumienia.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85153
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2448
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9941
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3873
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7049
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85153
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2448
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9941
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3873
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7049
Składniki
Z tej porcji wyszło mi 14 ciastek. Wszystkie składniki mieszamy. Masa nie jest zwarta - lekko się kruszy, ale tak ma być. Formujemy kulki i lekko spłaszczamy. Wykładamy na papier do pieczenia i pieczemy w 180 stopniach 16-18 minut. Ciasteczka muszą ostygnąć, a najlepsze są następnego dnia.