Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka typu pieguski, kruche i nie twarde, z orzechami i czekoladą. W oryginalnym przepisie była biała ale z mleczną są równie dobre. Przepis z blogu "Moje wypieki".
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1512
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231907
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5030
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1512
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231907
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5030
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajko, mąkę, proszek do pieczenia, sodę, pokrojoną czekoladę i posiekane orzechy. Całość razem zagnieść, formować kulki wielkości orzecha i mocno spłaszczać. Piec w temp. 180 st. przez 10-12 min.