Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka typu pieguski, kruche i nie twarde, z orzechami i czekoladą. W oryginalnym przepisie była biała ale z mleczną są równie dobre. Przepis z blogu "Moje wypieki".
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajko, mąkę, proszek do pieczenia, sodę, pokrojoną czekoladę i posiekane orzechy. Całość razem zagnieść, formować kulki wielkości orzecha i mocno spłaszczać. Piec w temp. 180 st. przez 10-12 min.