Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są szybkie w wykonaniu dla niespodziewanych gości w sam raz jeśli ktoś chce większą ilość wystarczy zwiększyć produkty.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Twaróg połączyć za pomocą widelca że wszystkimi składnikami czyli (twaróg,śmietanę i cukier).
Gotowe ciasto pociąć na dowolne kwadraty.
Na jeden z kwadratów układać po czubatej łyżeczce twarogu,
Nałożyć drugi kwadracik
I za pomocą widelca zakleić wszystkie cztery końce.
Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować roztrzepanym jajkiem i obsypać obficie cukrem kryształ.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 stopni i piec 35 minut.
Z tego ciasta wyszło mi 9 ciastek.