Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mniam mniam..........rozpływaja sie w ustach
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Składniki
Ugotowac budyń jak na opakowaniu z tyn że trzeba zmniejszyc ilośc mleka żeby był gęstrzy i nie wypływał z ciasta (z tego budyniu mleko zmniejszyłam o pół szkl)
Z 1 ciasta wykroiłam ok 15 kwadratów , nałożyłam łyzeczkę budyniu , skleiłam przyciskając widelcem , robiąc kształt trójkąta
Z 2 ciasta zgobiłam inny kształt wyszło 6 sztuk ( tak jak na zdjęciu) . Na końcu posmarowałam rozkłóconym jajkiem i posypałam cukrem , pózniej do piekarnika 180 stopni na 20 minut i gotowe.