Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest, nagle zjazd znajomych w jedną chwilę. Zapasu ciasta francuskiego nigdy za wiele, nie wspominając już o Marmoladzie. Wiecie, takiej krojonej, sprzedawanej na KG, tak fajnie gilgotała w podniebienie <3 Dzieciństwo, WRÓĆ! No i wróciło, w połączeniu z ciastem francuskim i śnieżkiem w postaci cukru pudru <3 22 min i macie CIACHA <3
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2919
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1034
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1122
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 284
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2856
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2919
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1034
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1122
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 284
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2856
Składniki
Ciasto wykrawamy, przy pomocy szklanki do drinków, tniemy (nie do końca), na 4ry…”płatki zawijamy. Pozostałe ciasto wykrawamy kieliszkami, umieszczamy na tamtych, ułożonych w foremkach do muffinek. Na środek każdego, przy pomocy łyżki do carvingu, umieszczamy kulkę marmolady. Całość zapiekamy 20 min w temp. 180°C. Posypujemy cukrem pudrem.