Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcia nam robiła takie przysmaki. Pyszne.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3557
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1552
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3557
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1552
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
Wodę zagotować z masłem. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i migdałami. Dobrze mieszać aż powstanie gładkie ciasto. Wystudzić. Dodawać po jednym jajku i ucierać. Nabierać ciasto widelcem i smażyć na głębokim smalcu. Ciastka mają mieć najdziwniejsze kształty i jak najwięcej nosów. Odkładać na papierowy ręcznik. Podawać mocno posypane cukrem pudrem. Smacznego.