Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka na każdą okazję kruche i bardzo pyszne
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
z podanych skł wyrobic ciasto , włozyc na 1 godz do lodówki nastepnie wykrawac ciastka rózne kształty i piec na złoty kolor ok 15 min piekarnik 180 stopni
Po upieczeniu przełozyc marmoladą udekorowac i mozna zajadac