Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka na każdą okazję kruche i bardzo pyszne
Polecam.
Odsłon: 1308
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1675
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Polecam.
Odsłon: 1308
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1675
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Składniki
z podanych skł wyrobic ciasto , włozyc na 1 godz do lodówki nastepnie wykrawac ciastka rózne kształty i piec na złoty kolor ok 15 min piekarnik 180 stopni
Po upieczeniu przełozyc marmoladą udekorowac i mozna zajadac