Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka z ogromną ilością nasion. Są banalnie proste w wykonaniu i zrobisz je w ekspresowym tempie.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3054
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 922
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 653
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3054
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 922
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 653
Składniki
Masło za pomocą miksera ucieram z cukrem na gładką i puszystą masę. Następnie dodaje jajo, mąkę, proszek do pieczenia, szczyptę soli i łyżkę mleka. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączę.
W mniejszej misce mieszam ze sobą otręby owsiane, rodzynki, ziarna słonecznika i pestki dyni, które następnie przesypuję do ciasta. Całość mieszam dokładnie za pomocą łyżki.
Ciasteczka formowane za pomocą dłoni, układam na wyłożonej papierem blaszce. Piekę 15 minut w temp. 180 st. C.