Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na ciacha z uniwersalnego ciasta francuskiego
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 85
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 85
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
Ciasto standardowo kroimy na duże kwadraty.
Budyń przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu, ale umniejszamy proporcje mleka, tak aby budyń był bardzo gęsty.
Ugotowany i przestudzony lekko budyń nakładamy na kwadrat ciasta, na to kładziemy połówkę brzoskwini i zawijamy narożniki:)