Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne ciasto które przygotujesz dosłownie w parę minut, ze składników które prawie zawsze są w domu ja zawsze mam w zamrażarce jakieś owoce i zamrożoną kruszonkę na wszelki wypadek, resztę składników zawsze znajdziesz w domu. Dziś ciasto z mrożonymi borówkami i kruszonką gotowe w 5 minut.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Składniki
Jajka ubij do białości z cukrem i cukrem waniliowym, dolej olej i mleko. Następnie dodaj przesianą mąkę z sodą i proszkiem do pieczenia. Wymieszaj.
Ciasto przelej na blachę o wymiarach 26x35, na wierzch ułóż borówki i posyp kruszonką.
Ciasto piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Ciasto możesz upiec z dowolnymi owocami mrożonymi lub z kompotu, możesz również nie sypać kruszonką tylko oprószyć cukrem pudrem po upieczeniu.