Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny wypiek w zdrowszej wersji. Idealny przepis dla osób, które dbają o linię. Jest niezwykle prosty i szybki w wykonaniu. Wystarczy odrobina czasu, kilka prostych składników i słodki dodatek do kawy jest gotowy!
keksówka, mikser
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27398
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27398
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Banany rozgniatamy za pomocą widelca na papkę. Dodajemy do nich jajka i mód Wszystko razem mieszamy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji.
Następnie dodajemy pozostałe składniki: mąkę owsianą, sodę i cynamon. Wszystko razem miksujemy.
Ciasto przelewamy do keksówki wyścielonej papierem do pieczenia.
Ciasto pieczemy w piekarniku nagrzanym do 170 stopni (z termoobiegiem) przez około 35 minut.