Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Winne i rozpływające się w ustach ciasto. Bardzo szybkie do zrobienia.Serdecznie Wam polecam:)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4973
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13914
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3257
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1072
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4973
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13914
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3257
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1072
Składniki
Ugotować budynie ,do ciepłych dać kostkę masła i miksować do jego rozpuszczenia. Do letniej masy dodać zblendowane truskawki i zmiksować.
Spód tortownicy 25/25 cm wyłożyć folią aluminiową,na to dać biszkopty. Wlać połowę kremu truskawkowego. Położyć drugą warstwę biszkoptów i resztę kremu.Krem dobrze rozprowadzić by nie było małych dziurek ,bo galaretka może wypłynąć. Włożyć do lodówki by ciasto nam stężało.
Na zimne ciasto ułożyć truskawki i zalać tężejącą galaretką. Dać do lodówki.
Smacznego życzę!