Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Winne i rozpływające się w ustach ciasto. Bardzo szybkie do zrobienia.Serdecznie Wam polecam:)
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 109
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 58
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 109
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 58
Składniki
Ugotować budynie ,do ciepłych dać kostkę masła i miksować do jego rozpuszczenia. Do letniej masy dodać zblendowane truskawki i zmiksować.
Spód tortownicy 25/25 cm wyłożyć folią aluminiową,na to dać biszkopty. Wlać połowę kremu truskawkowego. Położyć drugą warstwę biszkoptów i resztę kremu.Krem dobrze rozprowadzić by nie było małych dziurek ,bo galaretka może wypłynąć. Włożyć do lodówki by ciasto nam stężało.
Na zimne ciasto ułożyć truskawki i zalać tężejącą galaretką. Dać do lodówki.
Smacznego życzę!