Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś bardzo bardzo pysznego do kawy!
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2689
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 170
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2689
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 170
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Składniki
Wkładka orzechowa: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Wsypujemy resztę składników i miód. Mieszamy pieczemy w 175 stopniach 55 minut. Śmietanka: Galaretkę rozpuszczamy w 0,5 szkl wrzątku. Studzimy. Śnieżkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Miksujemy z galaretką.
Biszkopt: Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę. Wsypujemy pozostałe składniki i mieszamy. Pieczemy do 15 minut w 180 stopniach na blaszce o wymiarze 25/36. Krem z likierem kokosowym: Margarynę i cukier zagotowujemy. Troszkę studzimy i wlewamy likier. Wsypujemy mleko i szybko mieszamy.
Przełożenie: Biszkopt- polowa kremu- wkładka orzechowa- reszta kremu- delicje-śmietanka