Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1444
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1398
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1444
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1398
Składniki
Wszystko dokładnie mieszamy ze sobą (oprócz mandarynek).Na wyłożoną papierem do pieczenia blachę o wymiarach 24 x 24 cm wykładamy ciasto.Na wierzchu kładziemy odsączone mandarynki.Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 180 stopni C około 40 minut do tzw. suchego patyczka.