Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna delicja,rozpływa się w ustach.Serdecznie polecam:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Przygotować foremkę najlepiej wąską,wyścielić folią aluminiową. Wcześniej ugotować budynie w mniejszej ilości mleka,wystudzić. Śmietankę ubić na sztywno ,dodać śmietan-fixy.Do śmietanki stopniowo dodawać zimny budyń i miksować na wolnych obrotach. Herbatniki zamaczać w rumie położyć warstwę kremu i układać pionowo we foremce dociskając każdy herbatnik do siebie , do wyczerpania produktów. Posypać po wierzchu kokosem i dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!