Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wege przekąska pełna białka i magnezu. Bardzo prosty przepis
piekarnik , papier do pieczenia
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 648
Składniki
Banany podusić widelcem . Dodać masło orzechowe i kakao. Wszystko dokładnie wymieszać .
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni bez termoobiegu . Blachę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy ciasto i pieczemy około 35 minut. Ciasto po upieczeniu zostawiamy do wystygnięcia. Smacznego !