Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
blyskawiczna przekaska dla lasuchow :)
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 85
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6848
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 259
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 197
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 474
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 85
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6848
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 259
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 197
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 474
Składniki
ciasto francuskie pociac na kwadraty.
budyn ugotowac w 400 ml mleka (musi byc gestszy niz zwykle). ostudzic go, nakladac na kwadraty ciasta francuskiego po jednej stronie. zalepic ciasto dokladnie by budyn nie wyciekl (mnie sie to zdarzylo w jednym ciastku ;)) ukladac na blasze wylozonej papierem do pieczenia, posmarowac rozkloconym jajkiem i posypac cukrem. piec na zloto w temp 180 stopni. smacznego :)