Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
blyskawiczna przekaska dla lasuchow :)
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 141
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 88
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 195
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 141
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 88
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 195
Składniki
ciasto francuskie pociac na kwadraty.
budyn ugotowac w 400 ml mleka (musi byc gestszy niz zwykle). ostudzic go, nakladac na kwadraty ciasta francuskiego po jednej stronie. zalepic ciasto dokladnie by budyn nie wyciekl (mnie sie to zdarzylo w jednym ciastku ;)) ukladac na blasze wylozonej papierem do pieczenia, posmarowac rozkloconym jajkiem i posypac cukrem. piec na zloto w temp 180 stopni. smacznego :)