Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
blyskawiczna przekaska dla lasuchow :)
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1020
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 103
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1143
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 201
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1020
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 103
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1143
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 201
Składniki
ciasto francuskie pociac na kwadraty.
budyn ugotowac w 400 ml mleka (musi byc gestszy niz zwykle). ostudzic go, nakladac na kwadraty ciasta francuskiego po jednej stronie. zalepic ciasto dokladnie by budyn nie wyciekl (mnie sie to zdarzylo w jednym ciastku ;)) ukladac na blasze wylozonej papierem do pieczenia, posmarowac rozkloconym jajkiem i posypac cukrem. piec na zloto w temp 180 stopni. smacznego :)