Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kulki czekoladowe leżą w każdym markecie ( na wagę )
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7865
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 291
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 591
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7865
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 291
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 591
Składniki
obieramy kulki z sreberek.Produkty odmierzamy kubeczkiem po jogurcie.Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia. Dodajemy resztę składników i mieszamy na gładką masę.Wciskamy kulki czekoladowe. Przekładamy do niedużej formy ( u mnie 22×26 ) i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 30 minut. Sprawdzamy patyczkiem.
W razie konieczności pieczemy trochę dłużej, aż wyjęty patyczek będzie suchy.