Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113143
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 548
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 903
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 648
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113143
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 548
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 903
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 648
Składniki
biszkopt kakaowy; ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka, mąkę, proszek do pieczenia kakao , wymieszać upiec biszkopt ,jak wystygnie przekroić na pół
biszkopt kawowy; ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka, mąkę proszek do pieczenia kawę rozpuszczalną, wymieszać upiec biszkopt, jak wystygnie przekroić na pół
do jednej szklanki mleka wsypać obie mąki cukry, dwie szklanki mleka zagotować wlać mieszankę budyniową i ugotować budyń, jak przestygnie utrzeć z margaryną , pod koniec ucierania wsypać szklankę kawy cappuccino w proszku i dobrze utrzeć. Biszkopty posmarować masą i udekorować polewą czekoladową