Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest bardzo pyszne i lepiej kupić gotowe mleko skondensowane czyli mase krówkową :)
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne....
Odsłon: 357
Prosty przepis na gołąbki mięsno - ryżowe z białej kapusty. Tak przygotowane...
Odsłon: 492
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne....
Odsłon: 357
Prosty przepis na gołąbki mięsno - ryżowe z białej kapusty. Tak przygotowane...
Odsłon: 492
Składniki
Z podanyc składników zagnieść ciasto i podzielić na pół. Upiec 2 placki na takich samych blachach (22x38 cm).
Zrobić krem budyniowy i położyć go na ciasto. przykryć go ciastem.
Puszkę mleka skondensowanego słodzonego gotować 3 godz. Wystudzić i wyłożyć połowę na wierzch ciasta. Rozsmarować i posypać orzechami. Drudą połowę zużyć dowolnie.
Ciasto włożyć w reklamówkę lub pojemnik plastikowy i zapomnieć o nim na przynajmniej 1 dzień.