Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi a jeszcze szybciej znika z talerza.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1319
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 47
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 42
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1319
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 47
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 42
Składniki
Herbatniki pokrusz.Margarynę rozpuść.Masę makową wymieszaj z rodzynkami i startymi na tarce gruszkami.
Foremkę wysmaruj margaryną.Wsyp połowę herbatników,polać margaryną,nałożyć masę makową.Postępować tak do wyczerpania składników.Ostatnia warstwa powinny stanowić herbatniki polane margaryną. Piec 35 minut w temp.200 stopni. Ostudzić.
Czekoladę rozpuść na parze z kremówką.Przestudż,połącz z alkoholem. Polej nią chłodne ciasto.