Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,puszyste,rozpływające się w ustach ciacho.Zapewniam,że na jednym kawałku się nie skończy:) Bardzo polecam:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11618
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 79
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8074
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155117
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1120
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11618
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 79
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8074
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155117
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1120
Składniki
Upiec biszkopt z podanych składników na wyścielonej papierem do pieczenia blaszce o wym.25/36cm Śmietanki ubić na sztywno,pod koniec dodać cukier puder oraz śmietan-fix. Do ubitych śmietanek dać serek mascarpone ,sok z cytryny i zmiksować. Na końcu dodać połowę malin i delikatnie wymieszać. Połowę masy wyłożyć na biszkopt,wyrównać ,a na wierzch ułożyć podłużne biszkopty i dać drugą połowę masy.
Udekorować malinami ,oraz listkami mięty. Dać do lodówki na kilka godzin.
Smacznego życzę!