Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,puszyste,rozpływające się w ustach ciacho.Zapewniam,że na jednym kawałku się nie skończy:) Bardzo polecam:)
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8004
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 281
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2172
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 687
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8004
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 281
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2172
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 687
Składniki
Upiec biszkopt z podanych składników na wyścielonej papierem do pieczenia blaszce o wym.25/36cm Śmietanki ubić na sztywno,pod koniec dodać cukier puder oraz śmietan-fix. Do ubitych śmietanek dać serek mascarpone ,sok z cytryny i zmiksować. Na końcu dodać połowę malin i delikatnie wymieszać. Połowę masy wyłożyć na biszkopt,wyrównać ,a na wierzch ułożyć podłużne biszkopty i dać drugą połowę masy.
Udekorować malinami ,oraz listkami mięty. Dać do lodówki na kilka godzin.
Smacznego życzę!