Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,puszyste,rozpływające się w ustach ciacho.Zapewniam,że na jednym kawałku się nie skończy:) Bardzo polecam:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7440
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7440
Składniki
Upiec biszkopt z podanych składników na wyścielonej papierem do pieczenia blaszce o wym.25/36cm Śmietanki ubić na sztywno,pod koniec dodać cukier puder oraz śmietan-fix. Do ubitych śmietanek dać serek mascarpone ,sok z cytryny i zmiksować. Na końcu dodać połowę malin i delikatnie wymieszać. Połowę masy wyłożyć na biszkopt,wyrównać ,a na wierzch ułożyć podłużne biszkopty i dać drugą połowę masy.
Udekorować malinami ,oraz listkami mięty. Dać do lodówki na kilka godzin.
Smacznego życzę!