Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ciasta można dodać bakalie, owoce sezonowe jak i te z puszki.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5946
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5946
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Jajka miksować z cukrem. Potem dodawać po kolei resztę składników. Na koniec dodać startą na drobnych oczkach marchewkę. Dodać bakalie albo owoce. Placek doskonale smakuje z rodzynkami i ananasem z puszki. Przełożyć do wysmarowanej blaszki. Przepis jest na 2 mniejsze keksówki, albo foremka 20x30. Wystudzone ciasto można obsypać cukrem pudrem albo polewą czekoladową.