Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto marchewkowe z dodatkiem orzechów i suszonych jabłek, to smak jesieni. Jest to obowiązkowa pozycja w tym czasie. Ciasto jest miękki, delikatnie wilgotne i rozpływa się w ustach.
1 forma 11x24cm, 1 robot z misą, 1 traka z grubymi oczkami
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5350
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1689
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5215
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1723
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5350
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1689
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5215
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1723
Składniki
75 g masło miękkie 2 szt. jajka ½ szkl. cukru 240 g mąka pszenna 80 g marchew u mnie wytłoczyny po wyciśnięciu soku 1 łyżeczka sody oczyszczanej 1 łyżeczka proszku do pieczenia ⅓ szkl. wyciśnięty sok z marchwi i jabłek 1 łyżka cynamonu ½ łyżeczki łyżeczki wanilii 70 g orzechów u mnie laskowe, migdały, włoskie ¼ szkl. suszonych jabłek Krem 3 łyżki śmietanki 30% 2 łyżki mascarpone ½ łyżeczki cukru pudru