Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiecane ciasto. Wynik udanego eksperymentu. :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31002
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5384
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31002
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5384
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem migdałowym na puszystą masę, dodać roztopione, przestudzone masło, stopniowo przesianą z proszkiem mąkę, kakao i na końcu bakalie.
Piec ok pół godziny w 170 st. Najlepiej smakuje drugiego dnia! Smacznego!