Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto miodowe z serem smażonym fajne miękkie ciacho! Przepis od teściowej, a ona z miała go o swojej teściowej.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4911
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4811
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44831
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4911
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4811
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44831
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Składniki
Placek miodowy: Z mąki, margaryny, miodu, sody, śmietany, cukru, jajka, zagniatamy ciasto. Dzielimy na 3 części i do jednej dajemy kakao. Wykładamy na blaszkę o wymiarze 25/36 i pieczemy do 15 minut w 180 stopniach.
Masa serowa: Ser mielimy dwa razy. Jajka ucieramy z cukrem a następnie z serem. Margarynę rozpuszczamy, do gorącej dodajemy ser, suchy budyń. Smażymy na małym ogniu, ciągle mieszamy aż do momentu gdy zacznie odchodzić od garnka.
Dzielimy na 2 części i gorącym przekładamy placki. Można tak jak ja zostawić troszkę sera i przesmarować wierzch i potrzepać wiórkami czekolady.