Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ciasto jest bardzo prosty każdy poradzi sobie z jego wykonaniem, wystarczy wymieszać składniki suche i mokre, nie mieszając zbyt długo, ciasto jest niesamowicie wilgotne i mocno czekoladowe z dużą ilością kakao i czekolady
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3188
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 609
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3188
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 609
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Składniki
W jednej misce mieszamy cukier, cukier waniliowy, mąkę, kakao, pokrojoną czekoladę, sodę i proszek do pieczenia . W drugiej jajka, olej, maślankę oraz startą cukinie .
Składniki suche mieszamy z mokrymi do połączenia składników . Keksówkę o wymiarach 12x18 wykładamy papierem do pieczenia i przelewamy ciasto. Pieczemy w 180 st. około 35 minut lub do suchego patyczka .
Ciasto po wystudzeniu polewamy polewą czekoladową lub sosem czekoladowym .
Ciasto możesz również zamiast polewą posypać obficie cukrem pudrem .