Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste , ale smaczne ciasto mufinowe z czekoladą. Polecam do popołudniowej kawki.
kek sówka, papier do pieczenia, mikser, łyżka drewniana,
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3447
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 170
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3447
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 170
Składniki
Czekoladę mleczna połamać na kawałki, zostawiając parę kostek na górę ciasta. W misce wymieszać suche składniki i osobno mokre. Następnie połączyć suche składniki z mokrymi i wymieszać. Dodać kawałki czekolady. Ciasto wyłożyć do kek sówki wyłożonej papierem do pieczenia. Na górze ciasta co jakiś czas ułożyć kostki czekolady. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 40 minut. Po upieczeniu i wystudzeniu ciasto można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego
Ciasto gotowe do podania.