Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo orzeźwiający sernik na zimno to propozycja dla wszystkich łasuchów ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Dno okrągłej formy wyłożyć biszkoptami, które skrapiamy likierem. Oba sery zmiksować z cukrem pudrem, a żelatynę namoczyć i rozpuścić w kąpieli wodnej. Żelatynę zahartować i połączyć z pozostałym serem. Gotową masę przelać na biszkopty, wyrównać i schować do lodówki.
Galaretki rozpuścić we wrzątku i wlać syrop brzoskwiniowy, ostudzić. 2 świeże brzoskwinie i owoce z puszki zmiksować i połączyć z galaretką. Gotowy mus przelać na stężoną masę serową, wyrównać i ciasto na noc schować do lodówki.
Przed podaniem przystroić świeżymi owocami. Smacznego!