Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne aromatyczne idealne do popołudniowej kawy.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5777
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9593
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 276
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5777
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9593
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 276
Składniki
Śliwki umyć przekroić na połowę, usunąć pestkę. Mąkę przesiać , wymieszać z orzechami i proszkiem do pieczenia. Jajka ubić na puszysto z cukrem, wymieszać z olejem oraz produktami sypkimi. Okrągłą blaszkę do pieczenia, wyłożyć papierem , wlać ciasto , na wierzchu ułożyć śliwki.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 50 minut lub suchego patyczka.
Podawać posypane cukrem pudrem.