Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niemal każdy jadł, wypiekał czy kupił ciasto marchewkowe. A pietruszkowe? Procedura wypieku ciasta jest bardzo podobna, tylko zamiast marchwi użyłam korzenia pietruszki. Żeby było bezglutenowe zamieniłam mąkę pszenna na gryczaną. Ale ty możesz upiec z jakiej chcesz:)
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24937
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 108
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24937
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 108
Składniki
Jajka zmiksować z ksylitolem luc cukrem, dodać mąkę, sodę i proszek do pieczenia oraz przyprawy. Wlać olej. Wymieszać, dodać pietruszkę i wymieszać łyżką. Piec 180 stopniach C ok. 60 minut w formie na tort. Mascarpone przełożyć do misy, wlać tubkę mleka, dodać skórkę i limoncello i wymieszać. Przełożyć warstwę kremu na wystudzonym cieście.