Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak jak wskazuje nazwa ciasto jest bardzo puszyste, a z kawą lub herbatą wręcz rozpływa się w ustach i nie ma w tym żadnej przesady
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4840
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7436
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 697
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 98
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 97
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4840
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7436
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 697
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 98
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 97
Składniki
Margarynę utrzeć na puch, wbijając po jednym jajku i nadal ucierać. Następnie wsypać mąkę ziemniaczaną wymieszaną z pszenną i proszkiem do pieczenia, dodać olej, ocet i aromat. Wszystko dokładnie wymieszać. Podłużną formę wyłożyć papierem do pieczenia lub wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Ciasto przełożyć do formy i wstawić do nagrzanego piekarnika do 180sy.C i piec ok.40 minut. SMACZNEGO!