Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak jak wskazuje nazwa ciasto jest bardzo puszyste, a z kawą lub herbatą wręcz rozpływa się w ustach i nie ma w tym żadnej przesady
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3894
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1347
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3894
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1347
Składniki
Margarynę utrzeć na puch, wbijając po jednym jajku i nadal ucierać. Następnie wsypać mąkę ziemniaczaną wymieszaną z pszenną i proszkiem do pieczenia, dodać olej, ocet i aromat. Wszystko dokładnie wymieszać. Podłużną formę wyłożyć papierem do pieczenia lub wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Ciasto przełożyć do formy i wstawić do nagrzanego piekarnika do 180sy.C i piec ok.40 minut. SMACZNEGO!