Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, lekkie ciasto na upalne dni
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 691
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4180
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17413
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3263
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 221
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 691
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4180
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17413
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3263
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 221
Składniki
1. każdą galaretkę rozpuścić osobno w 1 szklance wrzątku, zostawić na kilka godzin do stężenia, 2. żelatynę namoczyć w 1/2 szkl zimnej wody, 3. serki przełożyć do miski, dodać jogurt, wymieszać dodać cukier wg własnego smaku, 4. szklankę z żelatyną wstawić do naczynia z gorącą wodą, rozpuścić, 5. formę wyłożyć biszkoptami, do masy serowej dodać żelatynę, wymieszać a następnie dodać pokrojone galaretki i maliny, wymieszać, masę wylać na biszkopty, wstawić do lodówki, po stężeniu można posypać pokruszonymi biszkoptami, podawać mocno schłodzony smacznego