Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto poświęcić czas na jego przygotowanie
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 862
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5870
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9695
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 322
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 862
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5870
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9695
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 322
Składniki
Mąkę przesiać,dodać jajko, margarynę, cukier i resztę składników na ciasto. Zagnieść ciasto. 1/3 zamrozić a resztą wykleić blachę.
Brzoskwinie odsączyć z zalewy. Pokroić na plasterki i ułożyć na cieście.
Wszystkie składniki masy serowej zmiksować. Masę wyłożyć na brzoskwiniach.
Białka ubić na sztywno z cukrem pudrem. Wymieszać z resztą składników na masę makową. Wyłożyć na masę serową.
Zamrożone ciasto zetrzeć na grubej tarce na masę makową.
Sernik piec w temperaturze około 180 stopni przez godzinę. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.