Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon śliwek ,brzoskwiń się zaczął ,więc warto korzystac i piec takie aromatyczne ciasta:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12035
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1339
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12686
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4057
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12035
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1339
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12686
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4057
Składniki
Masło utrzeć z cukrem ,dodawać po jednym jajku i cały czas ucierac. Dodać przesianą mąkę z pr.do pieczenia,jogurt ,zapach cytrynowy i zmiksować. Dać na blaszkę 24/35 cm wyłożoną papierem do pieczenia . Na wierzch ułożyć na przemian połówki śliwek i brzoskwiń. Zrobić kruszonke i skruszyć na ciasto. Piec góra-dół w 180st.około 1 godz. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!