Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik,zapraszam takze na mój YouTube kanal Słodki Smak Pasji,kazdy znajdzie cos dla siebie
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1175
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 425
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3347
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 896
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1175
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 425
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3347
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 896
Składniki
szpinat myjemy i blendujemy,odstawiamy na bok. Jajka z cukrem i wanilia ubijamy na puszysta mase.Nastepnie dodajmy olej i wymieszamy .Dodajmy make z proszkiem do pieczenia i mieszamy krótko do polaczenia skladników.Nastepnie dodajemy szpinak i recznie mieszamy za pomoca szpatulki. Wlewamy do formy lub rantu i dajemy do rozgrzanego piekarnika 180 stopni góra/dól i pieczemy przez 55 min.Po wystygnieciu przecinamy na 3 lub 4 czesci.Ubijamy smietane z cukrem i fixem na sztywno dodajemy mascarpone i mieszamy.Kremem przekladamy blaty.Górny blat kruszymy i dajemy owoce lesne.Jezyny,maliny,jagody. Chlodzimy w lodówce ,gotowe!
SMACZNEGO!!!