Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe ,smaczne i nie drogie a do tego można zrobić z innymi owocami ,jeszcze trochę będą jagody polecam!!!
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Jajka ubić na pusztsty krem z cukrem i małym strumieniem wlewać olej i pużniej wodę.
Mąkę wymieszać zproszkiem do pieczenia i cukrem waniliowym i połączyc z jajkami.
Truskawki obtoczyć w mące i układać na ciasto .Ciasto wylać do okrągłej foremki z kominkiem. Czekoladę pokroić drobno i posypać ciasto.
Pieć w tem.180st.przez 30-35 min.po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego!!!