Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło pulchne i aromatyczne,szybko się robi,jeszcze szybciej znika. Bardzo polecam:)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Margarynę rozpuścić z cukrem i przestudzić. Dodać jajka i utrzeć. Do utartej masy wsypać mąkę,pr.do pieczenia,mleko,wanilię i zmiksować. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia ,wylać ciasto. Na wierzch poukładać nektarynki podzielone na ćwiartki ,oraz wydrylowane połówki śliwek. Dać do nagrzanego piekarnika do 170st.po 10min.zwiększyć temp.do 200st i piec góra-dół do zrumienienia wierzchu. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!