Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto widelcem mieszane z truskawkami i kokosem to świetna propozycja na szybkie ciasto do kawy lub herbaty. Polecam.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Do miski wbijamy jajka i wsypujemy cukier. Następnie dodajemy śmietanę i olej. Na koniec wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia. Wszystko mieszamy widelcem do połączenia się składników. Ciasto wlewamy do foremki 25x30 wyłożoną papierem do pieczenia. Truskawki kroimy na mniejsze kawałki, wykładamy na ciasto. Posypujemy cukrem i wiórkami kokosowymi. Pieczemy 50 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)